Община Сливен

В Сливен пристигат световно известните полицаи, детективи и адвокати

Монк
23.02.2010 / 11:32

Очаква се тези дни в Сливен да пристигне каймакът на световната полицейска общност – известни корифеи в борбата срещу престъпността.

Това са инспектор Барнаби от полицията в Костън (Англия), лейтенант Кейн (Корейшо) от Маями, Поаро (от Белгия), адвокатът Дан Браун (САЩ), небезизвестният Монк и други подобни светила.

Световноизвестните криминалисти ще се притекат на помощ на сливенската прокуратура, съд и полиция в изобличаването и елиминирането на сливенския „Октопод”.

А че има такъв и такава необходимост, се вижда вече от години. Последният конкретен пример бе с акцията на сектор „БОП” и на ОД на МВР, разпоредена от окръжна прокуратура – Сливен. Антимафиотите тррябваше да изземат всичката документация относно Закон за обществените поръчки в общината, откъдето отдавна се разнася зловоние, но магистратите си запушват носовете. Оказва се, че вече седмица след акцията документацията продължава да отлежава в сградата под часовника, защото така иска Лечков. Тоест, не е иззета, което е повече от скандално.

В лична среща с господата Хитов, Божурски, Жеков, а може би и с главния прокурор Велчев, Барнаби, Корейшо, Поаро, Монк и Дан Браун ще се опитат да спомогнат за разрешаването на заплетения до немай къде сливенски казус.

Б.Р.: Четете утре: Ще повдигне ли прокуратурата обвинение срещу йордан Лечков?

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев