Община Сливен

Радото кани и граждани, ще казва за „лъжеца и крадеца” Лечков

Радостин Русев
21.02.2010 / 10:19

След като вчера по заповед на Лечков на фирмата на Радостин Русев бе попречено да изнесе имуществото си от базата до Орлето, Бизнесменът разлепи из целия град покана-сигнал.

Освен журналисти, той кани и гражданите в офиса си зад паметника на Хаджи Димитър точно в 12 часа в понеделник. Русев щял да информира обществеността за самоуправните действия на кмета и умишлено възпрепятстване на строителните дейности по реконструкцията на канализационната и водопреносната мрежа, финансирани от ИСПА и друга програма.

И не на последно място – щяла да лъсне истината за „лъжеца и крадеца Йордан Лечков”.

Освен случаят с базата, повод за действията на Русев било и обявеното от Лечков намерение на редовната си пресконференция в понеделник да оповести и за негови „престъпни” неща. Конфликтът, прераснал в истинска война, е провокиран от кмета – не спира да изтъква Русев.

Журналисти гадаят какво ще стане ако офисът на Радото няма да може да побере желаещите. Защото общественият интерес към ставащото е огромен и нееднозначен. Но всички са единодушни, че е във вреда на града. „Не се ли намериха политици, депутати, общественици и пр. да укротят топката и да посредничат в този конфликт, който може да струва милиони на Сливен?” - недоумяват мнозина.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев