Община Сливен

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев се срещна с министъра на младежта и спорта Красен Кралев

---------------------
08.08.2015 / 18:57

Днес кандидатът от ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев се срещна с министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Министър Кралев присъства на различни спортни прояви в град Нова Загора по покана на кмета на града Николай Грозев и депутата от ГЕРБ Галя Захариева.

Г-н Радев и министър Кралев обсъдиха лошото състояние на спортните съоръжения в Сливен, на физкултурните салони в училищата и липсата на каквито и да е условия за развитие на спорта в града. Министърът на младежта и спорта прие поканата на г-н Радев през септември да продължава този разговор в Сливен в конкретика и лично да се запознае със състоянието на спортната инфраструктура на място. Те обсъдиха два от най-сериозните проблеми на града – липсата и окаяното състояния на физкултурните салони в училищата в града, както и нуждата от комплексна, модерна спортна зала, където да се подготвят спортистите от Сливен целогодишно.

Г-н Радев и екипът му ще представят на министър Кралев подробен план за развитие на цялостната спортна инфраструктура на града, като се започне от свободните форми за спорт и развлечение на гражданите по паркове и градинки, се мине през училищните физкултурни салони и се стигне до подобряване на условията за спорт на професионалните спортисти в Сливен.

Министър Кралев обеща, че ще се запознае подробно, при посещението си в Сливен през септември, с проблемите на спорта в града и ще съдейства за създаването на спортен комфорт на децата, гражданите и сливенските спортисти да тренират и да печелят повече състезания.

 

Пресцентър на ПП "ГЕРБ"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев