Община Сливен

Неизвестен подпали товарен автомобил "Ман", дървена постройка и др. край Твърдица

---------------------------------
24.07.2015 / 10:55

Полицейски служители на РУ-Твърдица работят по случай на палеж.

На 22 юли, около 23,05 часа, е получено съобщение от тел.112 за възникнал пожар на главен път І-6, при км-352+400, в местността "Парапуловата чешма". Неизвестен извършител е запалил товарен автомобил "Ман", дървена постройка и други движими вещи, които са изгорели напълно. Щетата е в процес на установяване. Образувано е досъдебо производство.

 

Неправоспособен водач и друг, употребил алкохол, са установени от пътни полицаи в град Нова Загора. На 23 юли, около 09,57 часа , в близост до гробищен парк в град Нова Загора е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 50-годишен турски гражданен. При проверата за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,58 промила. Срещу него е образувано бързо производство.

На 23 юли, в 15,40 часа, на ул.”В.Левски”, е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра”. Водачът е Й.А. на 28 години от град Нова Загора. При проверката се установява, че Й.А. е неправоспообен и вече има наложено административно наказаие за същото нарушение. Срещу него е обраувао бързо досъдебно производство.

 

Двама неправоспособни водачи са установени от пътни полицаи при специализирана операция по безопасност на движението. В град Кермен на 23 юли е спрян за проврека лек автомобил „Пежо 306”, управляван от 20-годишния Г.П. от същия град. При проверката се установява, че Г.П. е неправоспособен и вечи има наложено административно наказание за същото нарушение. Образувано е досъдебо производство.

Днес в град Сливен е установен 51-годишният Р.Ф., който е управлявал лек автомобил „Пияджо”, без да притежава валидно свидетелство за управление на МПС. Срещу него е обраувано бързо досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев