Община Сливен

Осъден от Пловдив се направи на Джеймс Бонд и внесе скрита камера в прокуратурата, но го разкриха!

..............................
20.07.2015 / 16:14

Хулиган се направи на Джеймс Бонд и внесе скрита камера в прокуратурата. 28-годишният Добромир Ангелов се пробва като таен агент, но бе разконспириран. Той изтърпява наказание от 100 часа общественополезен труд, след като буйствал и оказал съпротива на полицаи, арестували негов приятел. За целта магистратите го пратили хамалин в прокуратурата, пише "Марица".В петък в късния след обяд, малко преди да изтече работното време, Добромир започнал да прави странни движения из коридорите. Поведението му се видяло подозрително на момчетата от съдебна охрана. Те го претърсили и открили скрита камера в часовника му, свързана с мобилния му телефон. Устройството обаче засякло и в момента не работело.

 

Добромир е арестуван с постановление на Районна прокуратура за 72 часа. Извършено е претърсване в дома и в колата му, която паркирал недалеч от сградата на прокуратурата. И на двете места са открити марихуана и амфети.

 

В жилището на Ангелов униформените се натъкнали на маски, газови пистолети и други забранени вещи. Проверява се версията дали Добромир не е подготвял участието си във въоръжен обир. Той е криминално проявен.

 

Извършват се и други процесуално следствени действия, за да се прецени какви са били истинските намерения на неуспелия таен агент. Ще се изготвят и експертизи. След това от прокуратурата ще преценят какви обвинения да повдигнат срещу агента карък, дръзнал да превръща сградата на държавното обвинение в Биг Брадър.

 

В сградата на площад "Съединение" се помещават канцелариите на Районна, Окръжна и Апелативна прокуратура, както и на част от следствения отдел. Те са под 24-часово видеонаблюдение. Достъпът до тях става, само след като се мине проверка от постови от Съдебна охрана и през метал детектор на входа на сградата.

 

Други постове охраняват етажите, заети от прокурорите и следователите, а достъпът до работните им помещения става само след показване на лична карта и уведомяване на прокурора по телефона от постовия.

(Блиц)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев