Община Сливен

Слуховете за смъртта на Алла Пугачова кръжат от 10 години насам

..............................
14.07.2015 / 16:14

Повече от 10 години руските медии редовно пускат слухове за смъртта на Алла Пугачова. Обикновено я "погребват" от сърдечна недостатъчност или предозиране с наркотици, а от време на време и заради пиянство, пише в. "Всеки ден".

 

През последните дни сайтът на "Московский комсомолец" отново притопли своята "новина" от 2007 г., според която кралицата на руската естрада Алла Пугачова е починала след сърдечно заболяване.

 

Сайтът написа, че напоследък Пугачова се оплаквала от рязко влошаване на здравето и не изглеждала добре - външният й вид се променил, а по лицето й била изписана умора.

 

"Толкова хора пращат зли мисли към мен и биха били щастливи да ми се случи най-лошото. Но аз знам кой пуска тези слухове. Вече не му се сърдя. Знам, че когато правиш добро, злото стои далеч от теб", казва Алла Пугачова в отговор на слуховете за смъртта си.

 

Примадоната не крие, че има проблеми със сърцето и твърди, че най-голямото лекарство за него са близнаците й от сурогатна майка Лиза и Хари.

 

Освен слухове за смъртта й, Алла Пугачова периодично опровергава и слухове за проблеми с данъчните. Почти през година се пише, че тя дължи огромни пари на руската държава, което в крайна сметка се оказва невярно.

(Пик)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев