Община Сливен

Линейка откара Жана Бергендорф на тест за наркотици. Скандалът бил с нейно старо гадже

---------------------
07.07.2015 / 18:59

Певицата Жана Бергендорф излезе от столичното Първо РПУ, но само за да я закара линейка на Бърза помощ до ВМА и после отново ще бъде върната в Първо РПУ, видя репортер на "Всеки ден".

 

Според наши източници, Жана е откарана в болница само за да бъде тествана за наркотици. Припомняме, че Жана бе спипана с голямо количество марихуана в дома й.

 

Разкритието станало, след като униформените били извикани по сигнал за скандал в дома й. Певицата се е карала жестоко с неин стар любовник Лео. Съседи са чули крясъци, а по-късно са го видели с кръв по крака.

 

Арестуваният с Жана Бергендорф мъж се казва Лео и е нейно старо гадже. Макар че нейната любов отдавна би трябвало да е хванала ръжда, неговата била по-жива от всякога, разказа пред Блиц близък на певицата.

 

Лео преследва Жана от години, категорично отказвайки да признае, че тя има свой живот далеч от него. За да доказва любовта си той дори си блъскал главата в стена и си чупил ръцете.

 

"Той е истински психопат. Муфти я за пари и затова се прави на толкова влюбен. Обикновено, когато не става неговото, Лео започва да напада Жана, да я тормози и да я блъска", каза източникът ни.

 

Жана обаче явно също не е безразлична към него, след като двамата продължават да се виждат. През 2013 г. Жана разказва в интервю как три години по-рано е избрала името на сина си Леон. "Името на детето ни хрумна спонтанно. На мен в устата ми беше все "Лео". Стефан добави само едно "н" отзад. Като го каза, и някаква енергия мина през мен", спомня си Бергендорф.

(Vseki den)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев