Община Сливен

Сутеньор и авери…. скрити в багажник, крали проститутка

Проститутка
05.02.2010 / 09:46

Четирима сутеньори бяха осъдени за отвличане и склоняване към проституция на 22-годишно момиче, съобщиха от Окръжния съд в Сливен. Ефективна присъда от по 5 години и половина получават Марин Папазов, на 40 години, Асен Атанасов, на 39, Чавдар Асенов - 30. Съучастникът им Николай Георгиев на 41 години ще стои зад решетките две години и половина.

Мъжете са осъдени, защото през лятото на миналата година отвлекли проститутката Тана Колева, която проституирала край разклона за сливенското село Гавраилово.

Идеята за похищението била на Марин Папазов. Останалите трима осъществили плана.

Те примамили проститутката като единият се престорил на шофьор, а останалите двама се скрили в...багажника на автомобил. "Клиентът" договорил цената с проститутката и отишли да "консумират" сделката в близките храсти. Тогава от багажника изскочили съучастниците му, запушили устата на момичето и заминали в Русе.

Там продали момичето за 1000 лева на пенсионер, който държал хотел. Тана била предлагана с още няколко момичета на клиенти в хотела.

Един от клиентите на момичето - чужденец от Холандия й дал мобилния си телефон и Тана се обадила в полицията.

В акцията по залавянето им участвали полицаи от няколко областни дирекции.

Сутеньорите признали вината си и затова били съдени по съкратеното производство. Те трябва да платят 25 000 лева обезщетение на жертвата си. Присъдите им могат да бъдат обжалвани в 15-дневен срок.

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев