Община Сливен

Джордж Майкъл не е излизал 2 години от дома си заради фобия - най-вече от хората

Джордж Майкъл
26.05.2015 / 09:47

Певецът Джордж Майкъл не е напускал дома си в Северен Лондон от 2013 година насам, твърди британският таблоид Sun. Според изданието звездата е започнал да развива тотална фобия от срещи с хора. Той непрекъснато обяснявал, че ако излезе от къщата си, ще го нападнат смъртоносни бацили. Изпълнителят на "Careless whisper" отказал дори да се ръкува със съседите си в квартала.

 

"Приятелите на Джордж вече са се отчаяли. Той е станал нещо повече и от отшелник. Не пуска в дома си и жени, които да му готвят или чистят. Поръчва си храна за вкъщи. А фирмите трябва да я оставят на 100 метра пред къщата му. Там в, специална кутия той взима доставката и слага парите. Пак, за да не се вижда с никого, който може да му прехвърли някоя зараза. Заради проклетата си фобия от контакти, 51-годишният музикант пропусна и сватбата на приятелката си и колежка Гери Халиуел миналата седмица", сподели пред изданието човек, който познава певеца и композитор от 20 години.

 

С малкото си близки звездата общувал по телефона. Миналата седмица споделил с тях ,че вече не му се живее и е готов да умре.

 

Всеки ден

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев