Община Сливен

Марин Кавръков послуша „Седмица”

Центъра на Котел
30.01.2010 / 11:47

Областният управител на Сливен Марин Кавръков се вслуша в другарската критика на „Седмица” да не общува с кметовете с писма, каквото беше написал до котленския градоначалник Христо Киров.

Г-н Кавръков бе гост на вчерашната 32-ра сесия на общинския съвет в Котел. Заедно с него беше заместникът му Христо Бекиров.

Общинските съветници от Котел бяха информирали относно бъдещето на МБАЛ”Котел” и Специализирана болница за реабилитация. Кавръков настоя МБАЛ”Котел” да се обособи в нова, по-малка сграда с модерно оборудване.

Кавръков не пропусна и темата за любимите му биволи и тяхното развъждане в Котленския край, проблема със свободно шляещите се коне в района – причина за транспортни произшествия, за епидемията от морбили и т.н.

От информацията, подадена на сайта ни не става ясно дали областният началник се е видял и срещнал с кмета на Котел Христо Киров.

Пътуването до Котел не попречи на Кавръков да проведе по-късно и среща с представители на центъра за спешна медицинска помощ, РЦЗ, РИОКОЗ и представители на общинския съвет и други служби в Твърдица. Срещата бе във връзка със здравната реформа и статута на здравните заведения в балканското градче.

Дерзай, бай Марине!

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев