Община Сливен

Читатели съветват „Седмица”

26.01.2010 / 12:10

Десетина дни след като е вече в интернет пространството, „Седмица” продължава да печели многобройни почитатели. Продължаваме да получаваме поздравления както от непознати, така и от приятели, общественици, бизнесмени, служители в различни институции и др.

Отдаваме го не само и толкова от необходимостта на безпристрастна и достоверна информация. Нашите читатели могат да се запознаят със ставащото в Сливен и от някои други медии. Интернет – потребители обаче изтъкват необходимостта от коментарни и публицистични четива, от разследваща журналистика за корупционни и други порочни практики, от ясен поглед към ставащото зад кулисите на местното управление и дейността на институциите. Ето защо те изразяват одобрение към появилата се в „Седмица” продукция през изминалите десет дни и ни пожелават да продължим в този дух и занапред. Защото активирането на гражданското общество и на ролята му при вземането на жизненоважни за града решения трябва да е в основата на всяка медия – изтъкват те. Пишете повече и за духовните и културни проблеми на хората, казват още.

И ни съветват: не влизайте в състезание с псевдоновинарщината от рода на еди каква си… сперма от Сливен за износ и темподобни евтинии. Пазете престижа на вестник „Седмица” – ние сме с вас!

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев