Община Сливен

И в тролея, и на улицата не е безопасно

Тролей
26.01.2010 / 12:06

Гражданка споделила пред депутата Янко Янков потреса си от случилото се в сливенски тролей, когато се прибирала у дома.

Докато пътувала, внезапно съзряла, че групичка роми е заобиколила друга жена в тролея и се опитват насила да й вземат парите. Тя решила да помогне и им се скарала, след което те се отдръпнали от жената. При слизането на спирката обаче ромите заплашително я наобиколили и взели да я заплашват. Беше страшно – нямаше други хора около мене – споделила гражданката.

„Сега ще видиш какво става, ще те натикаме в един багажник” – взели да я дърпат и блъскат нападателите. През главата й минали какви ли не опасения, включително и най-лошите. В този момент обаче по някаква невероятна случайност се задал патрулиращ автомобил на военна полиция, в която работел синът й. В колата- нейният син. Подир клаксона и спирането на автомобила ромите се разбягали панически на всички страни. Гражданката още преживява случилото се.

„Трябва да се възвърне традицията с патрулиращите полицейски коли” – каза по този повод депутатът Янко Янков. Истина е, че държавата в момента е в криза, че парите не стигат и на полицията, но човешкият живот и сигурност са по-важни от всичко друго – сподели още той.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев