Община Сливен

Георги Балабанов (ББЦ): Гласът с бюлетина номер 13 е гаранция, че вашият глас няма да се загуби

ББЦ
01.10.2014 / 21:15

„Тръгваме към тези избори с огромна надежда – че партиите на статуквото ще бъдат изметени“, обяви водачът на листата на Коалиция „България без цензура“ за Сливен Георги Балабанов на заключителното събрание-концерт снощи в ДТ „Стефан Киров“. „Наслушахме се на предизборни обещания, които не се реализираха. България продължава да затъва и стигнахме до тук, може би това е дъното“, предупреди той. Балабанов разказа, че по време на кампанията кандидат-депутатите от региона са обиколили над 100 населени места и навсякъде са видели едно и също – няма млади, не се раждат деца, битовата престъпност се шири. „Всички населени места в областта от 90-та година имат отрицателен прираст. Причината е недалновидната политика на местните управленци и на държавното управление“, подчерта кандидат-депутатът. „ББЦ предлага хора с лица, които не са били в управлението, не са крали, всички зад мен са хора с опит, уредили живота си, но не искат да живеят в държава и град, който не мисли за хората си. Моля ви, на 5 октомври излезте и гласувайте по съвест за партии, които не са крали, които не са ви лъгали. Гласът с бюлетина номер 13 е гаранция, че вашият глас няма да се загуби. Ако ни дадете шанс да имаме голяма, стабилна парламентарна група, с която всички да се съобразяват, ще успеем да осъществим тези искани от целия български народ реформи, които ще се отразят и на вашия живот. В противен случай Бог да пази България“, каза заяви водачът на листата на „България без цензура“ Сливен Георги Балабанов.

 

„Макар да съм постигна някакво развитие в професията си, не съм щастлив, защото 25 години гледам едно и също. Пред мен имаше дилема дали да замина в чужбина или да остана да се боря. Аз избрах да остана. 25 години гледаме как едни и същи партии и хора се редуват. Не ви ли писна?“, попита от своя страна д-р Иван Данчев – трети в листата на ББЦ за Сливен. „С бюлетина номер 13 вярвам, че ще успеем да променим всичко“, заключи той. Заместник председателя на партията Росен Петров лично дойде да подкрепи кандидатите за народни представители от коалицията в Сливен. „На 5 октомври ви призовавам да подкрепете България без цензура и коалиционните й партньори, защото ситуацията в държавата е такава, че е подходящ девизът от Балканската война „Сега или никога“, обясни Росен Петров пред препълнената зала на театъра в Сливен, където се бяха събрали над 400 души от града и общината.

 

Любен Дилов-син също се качи на сцената, за да изкаже подкрепата си към Балабанов. „Жоро Балабанов е един усмихнат, гледащ хората в очите, допринесъл сам за демографския прираст на страната“, каза в шеговития си стил Дилов по повод факта, че водачът на коалицията за Сливен е баща на три деца. „Областта БЯС – Бургас, Ямбол, Сливен ми е любима – тя е люлката на балканската цивилизация, от тук не само тръгва българската индустрия, а и българското непокорство, българският бунт“, подчерта Дилов

„Замисляте ли е, че всеки ден правите десетки хиляди избори, всеки ден решаваш какво ще ядеш, какво да облечеш, по коя улица ще минеш, кой ти е приятел – това е нашето лице, нашите избори ни отличават един от друг. ББЦ сме се събрали хора, които вярваме, че можем да направим нещата по-добри, да пресечем пътя на лошото“, обяви почетният лидер на Гергьовден и водач на листата на ББЦ за 23 МИР-София.

В края на обръщението си към жителите на Сливен, той припомни думите на съгражданина ни Радой Ралин от стихотворението му „Молитва“: „Свободата е като хляба всеки ден се замесва, изпича, изяжда…“, като пожела на всеки ден да се грижат за свободата си всеки ден, когато я имат – да избират свободно.

„Не е Николай Бареков злият гений на България, но е добрият обект да се концентрира върху него цялото внимание, за да забравим всичко, което ставаше не преди година и половина, а преди 4 години – показните акции, европейския съд и това, че плащаме пиара, който правеше едно правителство за себе си, рекета и унищожаването на българския бизнес, да забравим дори страха и да повярваме, че никой не се е самозапалвал, да не се вглеждаме в мизерията, да ни убеждават колко добре и по европейски живеем“, заяви пред публиката националната спортна легенда Нешка Робева. „Тъжно е как внушават на народа, че няма какво да се замисля. Ако можем да накараме младите да повярват, че могат да променят нещата, то да излезем на 5 октомври и да покажем, че не сме овце и наистина искаме промяна“, подчерта Робева и призова сливналии да дадат гласа си с чисто съзнание за тези хора, които не са ги лъгали и в които вярват.

 

Още снимки от новината

ББЦ
ББЦ

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев