Община Сливен

Георги Балабанов: ББЦ измества от политическата сцена в областта тресящата се от скандали БСП

----------------------------------------
30.09.2014 / 11:21

“България без цензура Сливен се нарежда втора политическа сила, сред предпочитанията на избирателите в областта, изпреварвайки тресящата се от вътрешни скандали БСП. Единственият ни сериозен опонент е ГЕРБ,“ заяви водачът на листата на „България без цензура“ Георги Балабанов, коментирайки вътрешнопартийно социологическо изследване напревено през отминалата седмица. „Категорично заявявам, че нашата борба в Сливенска област е за два мандата,“ обяви Балабанов. Така напрактика ББЦ Сливен още на първо явяване на парламентарни избори ще има възможността да пренареди кандидат-депутатската квота от Сливен и да вземе превес над останалите политически сили. Същото се случи на евровота през май т.г. когато ББЦ измести ДПС от третата и позиция в политическата ранг листа в Сливенска област.

„Радостното в края на кампанията е, че няколкото последни социологически изследвания за нагласите на избирателите сочат , че „България без цензура“ ще бъде балансьора в следващия парламент. Очакваме на вота в неделя ББЦ да получи своя историческия шанс да отстрани ДПС от позицията на „вечния балансьор“, след 25-годишна хегемония,“ коментира още Георги Балабанов. От няколко дни изследвания на социологическите сочат убедително нарастване на резултата за неучаствалата в нито едно управление на страната до сега центристка политическа сила ББЦ.

„През цялата кампания ние излъчвахме позитивни послания. Ние единствени предлагаме решения за подобряване на икономическата и социална среда в Сливенска област. Този тип кампания, очакваме да ни донесе и позитивен резултат в неделя,“ заяви Балабанов.

Утре, 01.10.2014 „България без цензура“ Сливен закрива предизборната си кампания с концерт на трупата на Нешка Робева в ДТ „Стефан Киров “ .

Днес в 19.00 часа ББЦ закрива предизборната си кампания в селата в община Сливен с концерт в село Крушаре.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев