Община Сливен

Чисто гола софиянка изумила столичани в събота

------------------
24.09.2014 / 13:33

Чисто гола 32-годишна жена вилняла в събота следобед около паметника на Патриарх Евтимий на пъпа на София, разкри полицейски служител, сблъскал се с нежния тайфун без дрехи. Столичани се натъкнали на шокиращата гледка около 15,30 часа. Младата жена била облечена само по герданче и използвала площада на Попа, за да прави всевъзможни магарии под изумените погледи на минувачите.

Най-сетне някой от десетките зрители на безплатното голо шоу се сетил, че трябва да се извикат специализираните органи и дръннал на ченгетата. „Отидохме трима колеги, но жената се оказа костелив орех - едва успяхме да я озаптим. Тя подскачаше, мяташе се по земята, накрая се качи както майка я е родила върху патрулката ни и взе да се трамбова", разказа сащисаният полицай.

Затова униформените се видели принудени да употребят малко повече сила, което обикновено не се правело при арест на жена. „Трима мъже по 100 килограма едва я усмирихме и със сетни сили я набутахме в колата. По-късно при проверка на самоличността й се оказа, че жената преди седмица била напуснала самоволно психиатрия, в която се лекувала от месеци насам", призна ченгето.

Идентичен случай, но с 45-годишна разпищолена блондинка, се случи през юни 2011 г. Отново на Попа столичанката хвърли дрехите и спокойно започна обиколки на района под изцъклените погледи на стотици „зрители". Близо половин час чакащите на спирката на тролеите в посока НДК и работещите в околните кафенета и магазинчета наблюдаваха как разгорещилата се ексхибиционистка дефилираше по бул. „Патриарх Евтимий" и „Графа", обходи района на кино „Одеон" и се изгуби в една от пресечките.

През октомври м.г. пък голо момиче бе заснето да мери улиците на Студентски град под дюдюканията на бъдещите висшисти в квартала. Малко по-късно обаче се оказа, че младата жена е станала жертва на зверско изнасилване. Гнусната новина съобщи д-р Гълъбина Тарашоева, която я пое под крилото си в Центъра за психично здраве. В края на юни пък агресивна гола жена нападаше хора в подлеза на Централна гара в Пловдив. Младата разпищолена пловдивчанка бродила из гарата на града под тепетата и е заговаряла преминаващите, като се опитала да съблазни двама работници, които боядисвали магазин в подлеза.

 

 

 

 

 

"Всеки ден"
 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев