Община Сливен

Мрачна прогноза на украински лекар: Кличко ще бие Пулев с една ръка

---------------------------------------
05.09.2014 / 08:34

Словесната война между Владимир Кличко и Кубрат Пулев изглежда, няма да има край до 15 ноември - новата дата за мача помежду им, който трябва да реши световната титла по бокс в тежка категория.

В нападките към българина се включи и един от лекарите, които от години се грижат за здравето на братя Кличко - Степан Желяпов.

„Кубрат Пулев не знае какво говори. Сякаш не знае и какво ще му се случи, когато дойде денят на истината. Владимир ще го бие и с една ръка, в това няма спор. От тази гледна точка срещата можеше да не бъде отменяна, защото щеше да има един и същи развой, както през последните 10 години, когато се боксира Кличко", заяви Желяпов пред вестник „Комсомолская правда" в Киев.

Той се ползва с огромен авторитет в Украйна, където завежда медицинската служба към армията - пост, осигурен му лично от Виталий Кличко, кмет на Киев от май насам.

„Владимир има тяло на бик и организъм, който може да го държи непобедим още поне десет години, стига, разбира се, той да желае това. Шансовете на Пулев са нулеви. Срещу българина съм убеден, че всички, които уважават и обичат Кличко, ще станат свидетели на една от най-убедителните и зрелищните му победи", заканва се лекарят.

 

"Всеки ден"
 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев