Община Сливен

Хубава работа: Изпитателка на секс играчки получава 15 оргазма седмично

-------------
31.07.2014 / 15:20

Кара Хоулебек работи като професионална изпитателка на секс играчки. Тя получава по 15 оргазма на седмица в името на работата, а заплатата й е 15 000 паунда годишно, пише mirror.co.uk.

Нейната задача е да подложи на тест 2000 секс играчки, дадени й от компании за производство на подобни артикули. Преминалите през тестовете играчки тя рекламира в блога си, а компаниите й плащат за рекламата. Кара, която е майка на две деца, създава еротичния си блог преди 5 години. Тя прекарва 7 часа седмично в изпитание на новите продукти. Изпитателката получава пратки със секс играчки 4-5 пъти седмично.

"Секс играчките винаги са били част от личния ми живот. Така ми дойде идеята да започна да пиша за сексуалния си живот и да започна да опитвам различни играчки", разказва тя. "Коментарите ми ставаха все по-добри и в един момент ми се обадиха от една компания за секс играчки да започна работа при тях. Сега производителите и търговците ме питат дали искам да опитам техните продукти, защото много хора четат блога ми", допълва Кара. /Труд/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев