Община Сливен

Албена Боянова: Спасете ни от "звездния" тормоз! От Черни Златки, Руси Златки и пр.!

...
12.07.2014 / 13:14

България е страната с най-много мерцедеси и „известни" на глава от населението. В най-бедната държава от ЕС всеки иска да е гъзар, живеещ в бащината панелка с мерцедес отпред, а ако може и да го разпознават повече от 5 човека в мола, ще е супер. „Сложи ми, мамо, силикон, аз сама ще стана известна и ще си бръмча" е ключова реплика от биографията на десетки момичета, които биха били в пъти по-полезни на себе си и родината си, ако се занимаваха със селско стопанство например.

Интернет е голям и „известни" дебнат отвсякъде е положението. Но „Всеки ден" има уникално предложение, с което да се спасим. За кратко. 31 май е Световният ден без тютюнев дим. Точно тази дата е подходяща да бъде избрана и за честването - Ден без досадна информация за най-безсмислените БГ известни. „Новините" за Мика Стоичкова, Петко и Яна, Надето на Коцето, Мис Джуки и Дупе, Митьо Пищова, Моника Валериева, Бирмата, Антония Петрова, Русата Златка, Черната Златка и т.н. са досадни точно толкова, колкото и димът от цигара в затворено помещение, който без да искате, винаги идва към вас. Изброените „звезди" неуморно пълнят светските сайтове и страници на вестниците, новините за пътуванията, излизанията, цвета на косата, фейсбук напъните, връзките и прочее битови подробности от жалкия им „звезден" животец.

Като светски репортер в най-големия ежедневник съм подложена на ужасяващия тормоз от шефовете си всеки ден да ровя за новини около тези безличия. Писна ми да издирвам факти и клюки от жалкия им живот, да отразявам стъпките им, все едно са Мадона и Лейди Гага.

Нормално е да си популярна личност, ако ПРАВИШ нещо - певец с поне два хита си, пишеш книги, водиш предаване, участваш във филми и театрални постановки. А Петко и Яна, Мис Джуки и Дупе и Мика Стоичкова НЕ ПРАВЯТ нищо. Първите са добре изглеждащи и имат бебе, втората има силикон в устата и евтини екстеншъни, а третата е дъщеря на баща си и ходеше с Иво Аръков - посредствен актьор от посредствен сериал, който дори вече не се излъчва. Пищова е дебел, вероятно луд и говори абсолютни глупости, Черната Златка не знае столицата на Сърбия, Надя на Коцето е ... Надя на Коцето, сладка е и учи право, Биляна Георгиева спа с Благо и Стоте манекенки, а Моника Валериева е... тя си знае.

Ако това са основателни причини да се занимаваме непрекъснато с тези хора, добре. Но ако поне малко се съмнявате в причините защо, да му се не види, пишем всеки ден за тях. Нека поне за един ден да спрем! Както никой не спира цигарите завинаги в Деня без тютюнев дим, така и „известните, щото са известни" няма да спрат да съществуват. Но поне ще вземем глътка чист въздух. Поне за ден.

 

P.S. Криско, Николета Лозанова, Азис и Алисия не са споменати в материала, защото поне знаем от какво изкарват пари. Не че не ни е писнало и от тях! (Всеки ден)

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев