Община Сливен

Потопът е погубил 7 близки роднини на Николай от кв. "Аспарухово"

----------------------------------
23.06.2014 / 13:16

Жестоката трагедия с потопа във Варна от миналия четвъртък е погубила 7 човека от едно семейство. На фона на целия ужас се откроява съдбата на Николай от „Аспарухово". „За съжаление много са жертвите, щетите са много", сподели покрусеният варналия пред камерата на Нова телевизия.

Оказва се, че мъжът е загубил 7 души от семейството си в бедствието - повече от половината от всички жертви, които даде морската столица. Роднините на Николай отишли на гости.

Събрали се в къщата, която малко след 18 часа се оказва пресечната точка на 3 вълни. Дом, в който празнували събирането на семейството, част от което изкарвало прехраната си в Германия.

Час и половина стихията не позволявала на Николай да се добере до къщата. Когато все пак успял, заварил роднините си мъртви.

Сред загиналите са племенниците му - на 3 и на 13 години. Вълната отнесла и бабата на Николай, и вуйчо му - прикован на легло. В съседната къща в „Аспарухово" смъртта си намерило още едно дете. Загинало заедно с майка си. Сега оцелелите събират останките от живота си и все още търсят свои близки.

По-рано днес бе съобщено, че издирваните две деца от квартала са били намерени мъртви. Засега обаче трагичната новина се отрича от МВР в морската столица. "Всеки ден"

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев