Община Сливен

Кой кого ще арестува, размазва и пр… Лечков също е вдигнал мерника на Кольо

---
20.02.2014 / 10:09

Леле, каква се вихри всеки ден! „Ще му размажа главата, ще го разфасовам и ще му изкарам тестисите през гърлото!”- закани се Слави Бинев на Сидеров.

„Харсъзов – Хафъзов” ДПС трябва да го изключи, а ДАНС да го сложи в чувал!” – заяви пелтекът Росен Петров и добави зловещо: „Ако ме оставят в една стая с него за 20 минути”…А щом станел „вътрешен министър”, същият щял за арестува Бойко. Като своя нов шеф Бареков, който щял часове след като станел премиер да арестува „мутромишока”.

 

Ама вчера Волен май сложи всички в малкия си джоб със заканата да „изнесе на гръб Цветлин Йовчев от МВР!”

Още са пресни вълнуващите ни впечатления от заканите на Христо Бисеров към опозицията, гарнирани с ехидство: „Боли ли, а, боли ли?”. Е, днес сигурно него повече го боли, но нейсе. Мутренското блещене срещу Цветанов и сие, придружено от открити закани за разправа от страна на Делян Пеевски, също бяха знакови елементи от красивата ни действителност.

„Патриот-националист” пък „заплаши” „Седмица”, че 20-годишният ни юбилей ще бъде „взривен” от Атанас Мъндев и Каруцата. Дали защото, както писа той по друг повод, само селяндури щели да са на празника, воглаве с известния „селяндур” от село Веселиново”.

 

От своя страна, вбесени от реченото, Мъндев и Каруцата се заканили пък, че ще „взривят” и последните руини от ВМРО-НИЕ.

Лечков, тръгна лаф, също кроял кюляв на Кольо Милев, но се биел с акъл как да го стори. Чули го да въздиша: „,Ех, ако беше жив Радото, щеше да изнесе солдафона по корем от общината, но уви!”

Затова в момента реализирал идея за…топкомет (от гранатомет) заради напъните на Кольо да го изхвърли от футбола. С топкомета Данчо щял да прати със страшна сила футболна топка в прозорците на кмета! И със сигурност ще влезе в топновините!

 

Не(весел Сливен)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев