Болярка

"Жълтият" сайт "Седмица" - под евразийския обстрел на родственика на Стамболов!

---------------------------------
05.02.2014 / 11:33

Истинска евразийска "канонада" гърми във „Фейсбук” от вчера насам срещу нашия "жълт" сайт", за който даде тон афиширащия се като родственик на Стамболов - Доброслав Иванов.

Вчера публикувахме в заглавие "Срам за родственика на Стамболов…” по повод появата му в група в подкрепа на Евроазийския съюз. След негово писмо до нас я преместихме под тази на Мариана Иванова като сходна тема, и от известен реверанс към него с намерение да я продължим днес.

Уви, след "черешовото топче", Додо вкара в действие лайномета си на тема професионализъм, кариерно развитие, лъкатушно морално и политическо поведение на пишещия тези редове и пр. Нещо, което ние не направихме по негов адрес. Защото ставаше дума просто за един компроментиращ го политически акт в подкрепа на т.нар. Евразийски съюз. И който е наистина неприемлив и необясним за един афиширащ се като голям патриот, националист и родственик на Стамболов политик.

След като ни провокира на тема професионализъм и прочие, редно е

самият Д. Иванов да чуе оценка за себе си, споделена от множество местни политици, общественици и др. колкото и болезнено да прозвучи това. Първо: ще се сети ли някой що за списовател е той и ще може ли да цитира поне една впечатляваща публикация от него? Темата е неприятна и унизителна: почти същото може да се каже и за неговата деятелност като на български националист, който в отделни моменти (има ги и в писмото му до „Седмица”) се изхвърля като Волен Сидеров. Неколцината пригласящи му във „Фейсбук” в никакъв случай не са доказателство за масова подкрепа за Евразийския съюз у нас.

Но да оставим темата за дискредитирането ми в професионален план и пр., в което Доброслав Иванов няма никога да успее, защото "Седмица" отдавна е с доказан престиж в обществото. Доказателство за това са стигащите до над 20 хиляди посещения в „жълтия” ни сайт заради острите ни коментари и разследващи материали на тема корупция в дейността на местните управляващи. С чиято благословия самият Доброслав Иванов си вади хляба в Общинското радио – Сливен.

Но преди това ще цитирам становището на Д. Иванов за Евразийския съюз:

"И по-точно какво лошо има в Евразийския съюз??? Това,че бензинът

може да стане 1,10 лв. като в Беларус (дето още изпълняват смъртни

присъди! - б. р. )... А, не, сещам се: педерасите няма да могат да се женят,

и западнала Европа няма да си хвърля боклуците и да прибира евтини

роби... И кое е лошото на Евразийския съюз, за това че няма да налага малоумни директиви, гейбракове, педофилия ..."

Това Иванов цитира уж като коментари на негови приятели, което звучи твърде жалко. Но на тема Евразийски съюз - четете по-долу.

 
 

Copyright © 2008-2016 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев