Община Сливен

Зам.-кметът Румен Стоилов: Графикът за водния цикъл на Сливен изостава

---
08.01.2014 / 10:14

Две нови строителни площадки по водния цикъл на Сливен се откриват от днес, 8 януари. Първата е на главен колектор по бул. „Христо Ботев” - от бул. „Хаджи Димитър” пред ДКЦ- 1. Това ще бъде участък от около 40 метра и ще се намира точно пред рампата на Бърза помощ. Започва работата и по профил 301 по ул. „Лозарска”, в участъка между улиците „Шишман” и бул. „Тракия” в кв. „Клуцохор”.

 

„Изпълнението на строително-монтажните работи за тези два месеца е не повече от 10%”, каза зам.-кметът Румен Стоилов. Той допълни, че в момента се изпълняват по-тежки работи - отливния канал на дъждопреливника на бул. „Стефан Караджа” в квартал „Клуцохор”; отливните канали на дъждопреливниците на бул. „Христо Ботев”, а също и на този при автогарата в частта от бул. „Цар Симеон” до бул. „Хаджи Димитър”.

 

Работи се и по главния колектор от бул. „Хаджи Димитър” през градинката между блокове 35 и 37, както и по профилите по ул. „Дунав”, в участъка бул. „Христо Ботев” и „Иван Вазов”, а също и по ул. „Щросмайер”. Според Стоилов, със започването на дейностите по полагането на тръбите изоставането от графика ще бъде наваксано.

/Дарик/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев