Община Сливен

Направиха тоалетна хартия с 22 каратово злато, за купувачите има бонус - бутилка шампанско

---
23.10.2013 / 14:26

В Австралия бе пусната в продажба тоалетна хартия с 22-каратово злато, като цената на ролката е над 825 хиляди британски лири, пише в. "Дейли мейл". Тя се произвежда от местната компания "Тойлет мен".

Според медиите засега все още никой не е закупил скъпоценния хигиенен материал.

Фирмата уточнява, че всеки, който пожелае да закупи нейните продукти, ще получи доставката лично, като в бонус ще получи и бутилка шампанско. За суперманиаците на тема злато се предлагат и капсули с 22-каратов златен прашец срещу 262 британски лири. Когато се погълнат, те украсяват екскрементите по неповторим начин с благородния метал.

Австралийската компания се вдъхновила за златната тоалетна хартия от опита на Дубай.

"Когато посетите това емирство, ще видите в скъпите хотели тоалетни дъски и държачи за тоалетна хартия от чисто злато, коментират от фирмата. Ние решихме да създадем и подобна тоалетна хартия. Нашият продукт е трипластов и в него са внедрени 22-каратови златни люспи. Той не служи за украшение, а е напълно използваем!".

На производителя му били нужни цели четири години, за да изготви едно руло. Но от фирмата са щастливи, че са сътворили най-скъпия продукт в този клас.

/"Вести БГ"/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев