Община Сливен

Зловещ часовник предсказва до секунда часа на смъртта

---
09.10.2013 / 09:16

Часовникът е един от най-често срещаните аксесоари, но шведски изобретател провокира със злокобно творение. Той е конструирал часовник, който започва обратно броене, когато се постави на китката, и предсказва до секундата часа на смъртта на притежателя си.

 

Новият продукт носи търговската марка "Tikker" и е дело на Фредрик Колтинг. Според него артикулът не е натоварен с фатално съдържание, а по-скоро трябва да накара хората да се радват пълноценно на дните, които им остават да изживеят на този свят.

 

Притежателите на зловещата джаджа трябва да попълнят въпросник за медицинския си статус, като от резултатите те трябва да извадят и настоящата си възраст.

 

След това получените данни се вкарват в паметта на новия продукт и започва обратното броене.

 

Сред данните, които се въвеждат, трябва да бъде указано дали собствениците страдат от сериозни заболявания и алергии, дали пушат и консумират алкохол, дали имат случаи на заболявания като рак и диабет в семейството.

 

Преди да получат цифров резултат, собствениците трябва да укажат какво е теглото им и дали правят редовно физически упражнения, пише БТА.

 

Часовникът ще струва 59 долара и ще бъде пуснат в продажба през април 2014 година.

/Днес БГ/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев