Община Сливен

Весела Лечева търси йога лечител за съпруга си

---
03.10.2013 / 08:56

Весела Лечева спешно издирва йога лечител за съпруга си Манол Велев, научи единствено „Всеки ден". Бившата спортна шефка продължава да се надява, че мъжът й ще се събуди от комата, в която изпадна след покушението срещу него от 11 юли 2007 г., когато бизнесменът бе прострелян на ул. „Мизия" в центъра на София.

 

След покушението Велев изпадна в будна кома от 3-та степен по скалата на Глазгоу. 6 години след покушението обаче няма нито един обвиняем. Затова и Весела Лечева наскоро изригна, че нито един вътрешен министър досега не е взел присърце семейната й драма.

 

От атентата насам петкратната световна шампионка по спортна стрелба, определена за Стрелец на XX век, не е престанала да търси всевъзможни начини за лечението на Манол, довери ни близък до семейството. Световната шампионка по стрелба вече е похарчила стотици хиляди за манипулации по цял свят, за съжаление, неуспешни.

 

„Последно Манол Велев бе изпратен в Израел, откъдето се завърна в същото състояние - като мушкато. Не чува, не разбира, а е жив", призна семейният приятел. Според него именити наши лекари много пъти са съветвали Весела Лечева да изключи поддържащите апаратите, но тя не давала и дума да се отвори за такъв печален край.

 

По наши данни последната надежда за Манол била в нетрадиционната медицина. Лечева се надявала лечител йога да разпали искрицата живот у съпруга й чрез специални масажи. Проверката ни установи, че особено актуален в тези среди е 34-годишният Христо Христов от Лясковец. Освен че е йога, мъжът е с две дипломи като масажист - член е на българската асоциация, освен това е писател, психотерапевт и фотограф. Талантливият българин вече е помогнал на не един и двама пациенти в будна кома, за което си навлякъл гнева на лекарите във Великотърновско.

 

Тайната на вълшебните му масажи се крие освен в магията на ръцете, и в лечебните сили на маслото и крема от джоджен, които сам създал и осветил в църква. С тяхна помощ лечителят йога помага на тежкоболни, за които официалната медицина е напълно безпомощна - като Манол Велев. Затова и Весела Лечева се надявала съпругът й да се изцери си с помощта на хора като Христо Христов.

 

Въпреки че не се отказва от битката с комата на Манол, през пролетта Весела официално призна, че има нов мъж до себе си - бившият шеф на НОИ Сотир Ушев. Преди два месеца той пое ръководството на Агенция „Военни клубове и военнопочивно дело" към Министерството на отбраната.

/"Всеки ден"/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев