Община Сливен

Любопитно: Какво забелязва мъжът на първа среща с жена

---
20.09.2013 / 08:59

Една жена може да прекара часове пред огледалото преди срещата си с мъж в грижи за външния си вид, така че да изглежда възможно най-страхотно. Тези усилия почти винаги си заслужават, но не са съвсем достатъчни, за да задържат интереса на мъжа. Факт е, че представителите на силния пол имат малко по-различни идеи от дамите, когато става въпрос за това какво може да ги впечатли в противоположния пол. Има пет важни неща, които всички мъже усещат още на първата си среща с обекта на желанията си. Добре е да ги знаете и да ги имате предвид, а ето и кои са те:

 

1. Мъжът веднага забелязва активите на жената.

 

Без значение дали сте на първа или втора среща, мъжът със сигурност вече е обърнал внимание на вашето секси дупе, добре оформени крака, закръглен бюст, тънка талия, буйна коса и т.н. Той не го е направил така, че да разберете, че ви оглежда похотливо, но със сигурност е в час с всички ваши достойнства.

 

2. Мъжът обръща внимание колко плът е показала жената.

 

Някои жени смятат, че на първа среща могат да се появят, образно казано, облечени като стриптийзьорки. Или с други думи, да покажат възможно най-много гола плът. Мъжът забелязва това. Но повече плът невинаги се равнява на повече внимание. Не са малко мъжете, които биха се почувствали неудобно, ако жената се държи като Шарън Стоун в "Първичен инстинкт".

 

3. Мъжът веднага регистрира симпатичните жестове на своята дама, но и неприятните такива.

 

Ако жената има сладък начин да се усмихва или отмята по особено привлекателен начин косата си зад ухото си, мъжът веднага ще го забележи. Същото важи и за нейните грозни навици – да си яде ноктите, да се смее шумно, да се храни без добри обноски и т.н. Добре би било да го омаете с хубавите си жестове/навици, а да се опитате да прикриете тези, за които знаете, че не са във ваша полза.

/"Днес БГ"/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев