Община Сливен

Стоичков заплашва Михайлов: Ще хвана да го пребия!

Стоичков
24.05.2013 / 09:26

Христо Стоичков се изказа гневно и отправи заплахи към обичайната си цел – президентът на БФС Борислав Михайлов.

Христо Стоичков бе бесен след домакинската загуба на Литекс от Локомотив София. Претенциите на треньора на Литекс отново бяха насочени към представянето на съдиите.

Стоичков бе разгневен, след като съдийската бригада не отсъди наказателен удар в полза на ловчанлии в 45-ата минута за игра с ръка на Александър Бранеков.

Христо Стоичков се изказа гневно и отправи заплахи към обичайната си цел – президентът на БФС Борислав Михайлов.

„Така като виждате, какво може да е? Бива толкова простотия, но чак толкова - не бива! Видяхте за какво става въпрос, цяла година ги траех (б. а. съдиите)".

„Не може да ми писне от този, който само се крие и се разкарва извън страната. Как искате да я караме? Искат да подготвяме футболисти за националния отбор, всеки е доволен от националния отбор, но никой не иска да помага тук".

„Мен няма от какво да ме е срам. Вижте как едните стават шампиони, а другия как ляга? Мен няма да ме сочат с пръст. Не ме е срам, че съм загубил, една грешка направихме и ни вкараха гол".

Стоичков продължи гневната си атака срещу Боби Михайлов.

„Каква среща да търся с тоя? Не му споменавай името! Ще хвана некъде да го пребия!".

„Единствения в историята президент на българския футбол, при който няма участие на националния отбор на световно първенство, а само ходи на екскурзии". /Лайв нюз/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев