Община Сливен

Кенгуру нокаутира австралийски министър

Кенгуру
18.05.2013 / 09:01

Сиво австралийско кенгуру нокаутира инистъра и депутата от парламента Шейн Рътънбъри.

След като държавникът е повален на земята, кенгуруто продължава да налага своя "съперник", който вече е повален и е целия в синини и драскотини.

41-годишният политик сам си е виновен за случилото се. Той е имал нещастието да се блъсне в кенгуруто по време на своя сутрешен крос. Министърът е тичал в района Ейнсли, разположен в самия център на столицата Канбера. Торбестото си е пасяло мирно в близката градинка, когато политикът връхлетял върху него, защото не го е забелязал.

"И двамата бяхме много изплашени, а когато кенгурата се изплашат ... те нападат", спомня си след инцидента Рътънбъри. Реакцията на подскачащата животинка е била мигновена, тя е пуснала в действие всичките си крайници, така че не оставила никакъв шанс на бедния политик. Кенгуруто е спечелило с чист нокаут.

Случайни минувачи са забелязали лежащия политик и са повикали бърза помощ, предаде БГНЕС. В крайна сметка той е отведен в болница, където са установили, че раните му не са чак толкова тежки и след няколко часа е изписан. Рътънбъри е отишъл направо в парламента, където неговите колеги вместо да го попитат как се чувства, веднага са започнали да се интересуват за съдбата на кенгуруто и дали то не е пострадало.

"Не се тревожете. То е добре и напусна бойното поле, скачайки с достойнството на победител", отвърна им със сарказъм Рътънбъри. /Новинар/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев