Община Сливен

34-годишен ром от Пловдив хлътнал по Искра Фидосова

Фидосова
16.05.2013 / 10:04

34-годишният Н. В. от Шекер махала е хлътнал до шия по бившата депутка Искра Фидосова. Изпепеляващата го любов, обаче е нещастна, тъй като е изцяло несподелена. Тя по никакъв начин не му дава иширет, че отвръща на чувствата му.

Шекерският Ромео, който работи в „Градини и паркове” , й праща и чувствени писма по пощата, и страстни е-мейли по интернет, но изобщо не получава хабер от нея. „Поне да ми беше написала, че е омъжена и се пази. Страх я от мъжа й, затуй не можем да се срещнем. Толкова я обичам, че съм готов да отида с нея на самотен остров. Ще си направим една колиба на Адата на Марица. Да си бъдем там само двамката!”, изплаква пред репортер влюбеният.

Той също е женен. Но няма проблеми със съпругата си. Тя даже му съчуства. „Какво да го правя, бате, нали виждаш каква любов към Искрето го е стиснала за сърцето, грях е да му се карам!”. Приела е, че навсякъде в двете стаи, в които живеят, има разлепени портрети и снимки на Искра Фидосова. Само са се разбрали да не са много еротични, заради двете им деца. „Комшиите пускат да слушат Преслава и Тони Стораро, я моят си е направил касети със записи как Фидоската говори в парламента и телевизията. И по цял ден само тях слуша. Купих му едни слушалки, че да не ни надува ушите на всички вкъщи.”, обяснява какво е дереджето госпожата. Почнала е да яде само филии, дебело намазани с мас от кит кашалот. Опитва се натрупа и тя някой килограм отгоре, че да заприлича поне малко на депутатката. „Ох, не знам колко тенекии с мас трябва да изям, като сега съм 45 килограма!”, изпъшква тя. През това време мъжът й прави ремонт на входната врата. „Слагам нова. Искра Фидосова като ми дойде на гости, да я поканя вътре на кафенце. Старата беше много тясна...”, коментира Н. В. /Пловдив медия/

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев