Община Сливен

Наш дипломат в Прага дал подслон на Братя Галеви?

Галеви
22.04.2013 / 15:44

Български дипломат в Прага е приютил братя Галеви за не по-малко от 500 000 евро. Закрилата е от два месеца, според последната информация за предполагаемия адрес на дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, цитирана от Струма.ком.

 

Сумата не е непосилна сума за Братята, които изчезнаха зад граница на 3 май 2012 г. с 20 милиона евро кеш, сочат запознати.

 

Тайната квартира на търсените от Интерпол бивши барети била в апартамент, използван иначе от чиновник на българското посолство.

 

„Землянката" на партизаните №1 от Дупница е разположена в 500 метра диаметър от мисията ни в Прага - ул. „Краковска" №6, в Първа централна зона. До този момент дупнишките мафиоти са „пращани" от медиите по цялото земно кълбо. Най-упорити са слуховете, че са в ЮАР, следвани от версията „приютени в Дубай от Таки". Други източници ги „изстрелват" в Доминикана, Бразилия и дори Русия.

 

Според запознати Галеви нарочно участвали в създаването на тези легенди, за да не се разкрие истинското им местонахождение - Чехия.

 

Според непотвърдената от МВР и външно министерство информация Галеви са се озовали в Прага с помощта на застрахователен бос от Дупница, който гравитира в кръга им от доверени лица. /Труд/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев