Община Сливен

Лора Караджова и Део - в раздяла със сваляне на килограми

Двамата
10.04.2013 / 11:04

За месец и половина Део свали 7 кг. За това време той се раздели с Лора Караджова след 8-годишна връзка и намери нова любов - танцьорката Елена, с която играе в “Дансинг старс”. Любопитната новина изнася днес "24 часа".

 

В края на февруари Деян Славчев и Лора заминават като гаджета на почивка в Африка, но се прибират само като приятели. В средата на планираната ваканция водещият на “Х фактор” и дъщерята на Йордан Караджов решават, че връзката им се е изчерпала. След като се връщат в София, Лора се изнася от апартамента, в който двамата живееха заедно доскоро.

 

Део уточнява, че килограмите му се топят не от любовна мъка, а заради тренировките с Елена. Двамата танцуват от сутрин до вечер. “Енергията помежду ни личи дори на дансинга”, казва той. Това еи причината последният им танц в понеделник да бъде и най-високо оцененият от началото на предаването.

 

Део и Елена Добрикова след първия им танц като двойка в “Дансинг старс”

Въпреки че двамата изкарват много време заедно в залата, не това е причината за края на връзката на водещия. Отношенията му с Елена засега са платонични, а ако стане нещо помежду им, най-вероятно то ще се случи след края на “Дансинг старс”, обяснява Славчев.

 

Александра Сърчаджиева първа отвори дума за раздялата на Део и Лора. Докато водещата го разпитваше за баба му Даша, ненадейно каза “А тя знае ли, че вие сте гаджета?”, намеквайки, че Елена е новата му половинка. “Не още”, отвърна смутен Део. След това Алекс започна сама да скандира “Гаджета!”, а той бутна микрофона, който беше насочен към него, отказвайки да коментира.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев