Община Сливен

Симеон Щерев обяви бъдещето на Станка Златева

Двамата
17.02.2013 / 08:35

Последните няколко дни продължават да бъдат горещи в българската борба. С много усилия и намеса на ръководни фактори томахавките към момента са заровени. Президентът на федерацията Валентин Йорданов и Симеон Щерев си стиснаха ръцете, ще работят в името на борбата.

 

Треньорът обяви пред агенция БЛИЦ бъдещето на Станка Златева. “Тя ще продължи да се състезава за България. Знаете, че вече започна тренировки под мое ръководство. Така ще продължим, да работим двамата. Никой от националния отбор няма да се меси в нашата работа, както и аз няма да имам нищо общо с националния отбор”, заяви Щерев пред БЛИЦ.

 

Така единственото желание и условие на Станка Златева, за да продължи да се състезава за България, е изпълнено. Златното момиче от Крушаре ще продължи да тренира при любимия си треньор и ще представя България на турнирите. Един вид, тя ще бъде извън националния отбор с треньор Серафим Бързаков. Припомняме, че Станка беше категорична, че няма да тренира под ръководството на друг специалист освен Симо Щерев.

 

Треньорът вече имаше среща с Валентин Йорданов, с инициатор министър Свилен Нейков в Пловдив вчера. Тя продължи над 40 минути, а двамата изгладиха различията си. Въпреки че Станка Златева ще тренира само при Щерев по индивидуална програма, подготовката й ще бъде финансирана от министерството на спорта.

/БЛИЦ/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев