Община Сливен

Скръбна вест: Дават още три месеца живот на Фейсбук - до 15 май

Плоча
12.02.2013 / 16:33

Миналия октомври Марк Цукерберг обяви, че Facebook ще бъде закрит през май 2013 г., твърди публикация в weeklyworldnews.com. Причината: управлението на социалната мрежа станало прекалено стресиращо.

 

“Facebook излезе извън контрол”, заявил Цукерберг на пресконференция, провела се извън офиса на милиардера в Пало Алто в средата на октомври 2012 г., „и стресът от управлението на тази компания съсипа живота ми. Трябва да сложа край на цялата тази лудост.”

 

Според изданието Цукерберг заявил, че от 15 май потребителите няма да може да влизат в акаунтите си. Това означава, че потребителите и пристрастените към „Фейса” имат много малко време, за да се подготвят за пост-Фейсбук ерата.

 

“След 15 май 2013 г. целият сайт спира”, заяви Аврат Хумарти, вицепрезидент на техническите въпроси във Facebook. “Затова, ако искате отново да разглеждате снимките си, препоръчвам да ги свалите от интернет. След като Facebook излезе от бизнеса, няма да може да ги изтеглите.”

 

Цукерберг заявил, че решението за спирането на Facebook било трудно, но не мисли, че хората ще бъдат много разстроени.

 

“Лично аз смятам, че това не е голяма работа,” заявил той в лично интервю за неназован източник. “И, за да съм честен, смятам, че ще е за добро. Без Facebook хората ще трябва да излязат навън и да създадат истински приятелства. Това винаги е добро дело.”

/Актуално/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев